Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MAGAZINIER Albanian wine & spirit distribution Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme |

Te kete eksperience pune minimalisht 2 vjet ne drejtimin dhe punet e magazines, Te kete nje fizik te pranueshem per te bere levizje produktesh sa her te kete porosi dhe te dije te manovroje transpaleten.Kutite peshojne 5kg, Puna eshte e lehte dhe komode per ata qe kane edukate pune.Pertacet te mos aplikojne., Adresa: Magazina ndodhet prane Kompleksit Dinamo, Tiranë

Botuar më 18/10/2019
e kenaqeshme
)