Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHKOLLA VIKTOR HYGO Kërkon të punësojë Mesuese

Te Ciklit te UletTe interesuarit te dergojne nje CV ne adresen

Botuar më 16/07/2019

Kopshti Privat Little Dore Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete mbaruar arsimin Pedagogjik cilki i ulet. Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. Mosha 35-45 vjeç

Botuar më 16/07/2019

Kopshti Suffa Kërkon të punësojë Edukatore

Te jete e diplomuar ne Mesuesi, cikli ulet ose parashkollor. Te kete eksperience pune. Aplikantet duhet te kene njohuri ne Shkencat Islame dhe te jete e afte te jape mesim per liximin e Kuranit. Te interesuarat mund te na kontaktojne ne E-mail: kopshtisuffa@outlook.com

Botuar më 14/07/2019