Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MESUES/E Shoqëria "Arkos" Sh.P.K me shkollat " Po, ju mundeni" dhe "Meridian+" në kuadër të zgjerimit Kërkon të punësojë

Paga: . |

Shoqëria "Arkos" Sh.P.K me shkollat " Po, ju mundeni" dhe "Meridian+" në kuadër të zgjerimit kërkon mësues të të gjitha cikleve. Kandidatët duhet të jenë të liçensuar dhe mundësisht me kualifikim 5 vjeçar.Mund të na kontaktoni në nr. 0692058222 ose të na dërgoni CV në adresën: [email protected]

Botuar më 30/05/2023
.

NDIHMESE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje Ndihmes Edukatore Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
Pagese konkuruese ne treg

MESUESE PER CIKLIN E ULET Oferta pune - SHKOLLA PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit per me shume info, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
e kenaqshme

MESUESE Oferta pune - SHKOLLA PRIVATE Kerkon te punesoje; Mesuese Histori/Gjeografi

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit per me shume info, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
e kenaqshme

EDUKATORE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje Edukatore Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
Pagese konkuruese ne treg

STAF PER SUMMER CAMP Njoftime pune - Kopesht & cerdhe Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Mesuese per fiskulture, mesuese per lojra, mesuese per art craft, mesuese pikture, mesuese noti, animator, me eksperience, paradite dhe pasdite, te interesuarat te dergojne cv ne adresen e emailit, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, dhe Adresa 2 :SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN Dhe perballe NEW YORK SCHOOLS & MARIF farm KINDERGARDEN, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
E kenaqshme

MESUESE E GJUHES ANGLEZE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje mesuese e gjuhes angleze Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Per kopesht, me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
E kenaqshme

EDUKATORE NJOFTIME PUNE - Kopesht privat Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Edukatore per parashkollor & edukatore per cerdhe., me eksperience pune, mosha 24-45 vjec, Adresa: Rr."3 Deshmoret", Yzberisht, Tiranë

Botuar më 28/05/2023
e kenaqshme

EDUKATORE PER CERDHE Njoftime pune - SHTEPIZA E LEPURUSHAVE Kërkon të punësojë

Paga: E KENAQSHME |

ME ARSIMIN PERKATES,, mosha deri 40 vjec, Adresa: RRUGA NDRE MJEDA PRANE QENDRES CONTACT

Botuar më 28/05/2023
E KENAQSHME
)