Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

EDUKATORE KOPSHTI VILA MACI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me arsimin perkates dhe me eksperience pune ne kete profil, Adresa: Rr. "Ali Demi"

Botuar më 17/09/2019
e kenaqshme

SHITESE PROMOCIONI I LIBRIT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per ne TEG dhe QTU. Puna me turne dhe te interesuarat te jene pa angazhime. Te interesuarat te paraqiten me CV me vete, Tiranë

Botuar më 17/09/2019
e kenaqshme

EDUKATORE KOPESHTI "BAMBIN" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(per kopesht) Te kete eksperience pune. Te jete e kualifikuar me arsimin perkates, Adresa: kthesa e Kamzes, 200m poshte spitalit Hygeia, pall. Verdhe, tek kompleksi malajzian, Tiranë

Botuar më 17/09/2019
e kenaqshme

PERKTHYESE Qendra e Kurseve European Center Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Te jete e liçensuar nga Ministria e Drejtesise, me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Durresit", prane kafe Flora

Botuar më 16/09/2019
Ofrohet pagese e kenaqshme

MESUESE Qendra e Kurseve European Center Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Te gjuhes Gjermane, Frengjisht, Italisht, Anglisht, me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Durresit", prane kafe Flora

Botuar më 16/09/2019
Ofrohet pagese e kenaqshme

Kopshti Privat Little Dore Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete mbaruar arsimin Pedagogjik cilki i ulet. Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. Mosha 23-45 vjeç

Botuar më 16/09/2019

KOPSHT PRIVAT Kërkon të punësojë Edukatore

Per grupmoshat 3 deri 4 vjeç. Te kete arsimin perkates, Tiranë, Adresa: Rr. “Ali Shefqeti”, Shkoze, prane ish Uzines Traktori

Botuar më 15/09/2019

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Mesuese

Per parashkollor. Paga dhe kushte pune te mira, Adresa: Prane Oxhakut, prane Venu Club

Botuar më 14/09/2019

KOPESHT PRIVAT CICERIMAT & S Kërkon të punësojë Edukatore

Paga: page e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, mbrapa qendres Globe, te kete arsimin perkates per cikel parashkollor.

Botuar më 13/09/2019
page e kenaqshme

Kopesht Cerdhe private Kolopucat Kërkon të punësojë Mesuese

Parashkollori. Te kete eksperience pune minimalisht 1 vit me grupmoshen e parashkollorit. Mosha 27-40 vjec., Tiranë, Adresa: Unaza e Re, mbrapa Ozone, te interesuarat te kontaktojne ne nr:

Botuar më 12/09/2019