Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BIZCIKLET KURSI KARBON

Ne gjendje shume te mire pune.

Botuar më 08/08/2020
50.000 leke

SHITEN GIRA

Thuajse te reja fare, gjendja: shume e mire

Botuar më 08/08/2020
6.000 leke

SHITET STOL PER MUSKUJ BARKU DHE GIRA

Perdoret ne 5 pozicione kende te ndryshme.

Botuar më 08/08/2020
13.000 leke

SHEZLLON

Material druri dhe hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi, gjendja: shume e mire

Botuar më 08/08/2020
6.000 lekecmimi/cope

ORGANO

Marka roland, modeli e14,, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 08/08/2020
12.000 leke

KITARE AKUSTIKE

Me cante te perfshire ne cmim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: e re

Botuar më 08/08/2020
15.000 leke

PIANO

Antike 100 vjecare, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: e mire

Botuar më 07/08/2020
100.000 leke

SHITET ORE MURI AMERIKANE, LANDMARC

Me certifikat shitje 1985. Ne gjendje pune, e paster, pa gervishtje

Botuar më 04/08/2020
3.000,00 euro

STEP PALESTRE

Shes step palestre, mat kohen, distancen, kalorite, shpejtesine ne ore, ka programe te ndryshme trajnimi, etj. shum pak e perdorur, Tirane, gjendja: shume e mire

Botuar më 04/08/2020
250,00 euro

SHES SKANER PER FLORI KTS GPA 100 GJERMAN

Ky Skaner eshte i perbere nga dy aparatura 1.Skaneri i cilibene matjen e tokes me pamje 3D dhe analizim i pamjes per metalosetynel. 2 Dedektori ben ndarjen e llojit te metalit, Tirane prane gjimnazit Partizani, gjendja: shume e mire

Botuar më 01/08/2020
6.000,00 euro
)