Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET STOL PER MUSKUJ BARKU DHE GIRA

Perdoret ne 5 pozicione kende te ndryshme., gjendja: shume e mire

Botuar më 19/10/2020
12.000 leke

SHITEN 30 KILE RAKI (RAKI SHTEPIE) BIO, 19 GRAD

Lushnje, tek stacioni i trenit. Kilja

Botuar më 17/10/2020
500 leke

KITARE AKUSTIKE

Me cante te perfshire ne cmim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: e re

Botuar më 16/10/2020
15.000 leke

PIANO

Antike 100 vjecare, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: e mire

Botuar më 16/10/2020
100.000 leke

SHEZLLON

Material druri dhe hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi, gjendja: shume e mire

Botuar më 16/10/2020
6.000 lekecmimi/cope
)