Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNES PS4 PRO

6 muaj aktivitet, 4 ps4 pro 2 slim, 6 tv 49* 4k full HD 18 leva origjinale (6te reja shiten dhe te ndara vtm levat e reja) Sistem muzike dhe kondicionimi, tirane, gjendja: shume e mire

Botuar më 21/10/2019
8.000,00 euro

PLAYSTATION 4

4 ps4 pro dhe 2 ps4 slim, 5 muaj te perdorur, ne gjendje perfekte, te blere ne itali shoqerohen me fature, 18 doreza origjinale, te kompletuar me lojera, memorie maksimale, Kompleksi Delijorgji, rruga e kavajes, gjendja: e re

Botuar më 19/10/2019
8.000,00 euro
)