Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - KODAK CABLE 3 IN 1 FOR ANDROID, IPHONE

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Fisha 3-në-1 nga Kodak, është një fishë karikimi e gjithanshme e krijuar për pajisjet celulare. Me tre lidhës të ndryshëm, duke përfshirë USB Type-C, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - EARLDOM USB C TO C 35 W POWER ADAPTER

1.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Falë dy porteve, është e mundur të karikoni njëkohësisht 2 pajisje me fishen type-C për karikim të shpejtë të standardit Power Delivery., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
1.490 leke

BE YOU - TECH - DJI OSMO ACTION 3 STANDARD COMBO

Tiranë | 49.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, A krijoni video në media sociale? Bëni selfie? Regjistroni video ose foto teksa bëni ski, sërf, biçikletë, vrapim, ngarje makine ose duke luajtur ndonjë lloj sporti?, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
49.990 leke

BE YOU - TECH - XIAOMI SMART CAMERAC300

Tiranë | 5.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamer sigurie C300 me imazh tejmase të qartë me cilësi 2K, 3 milion piksela dhe mikrofon të dyfishtë me reduktim të zhurmave., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
5.990 leke

BE YOU - TECH - XIAOMI SMART CAMERAC400

Tiranë | 7.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamer sigurie C400 me imazh tejmase të qartë me cilësi 2.5K, 3 milion piksela dhe mikrofon të dyfishtë me reduktim të zhurmave., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
7.990 leke

BE YOU - TECH - LOGITECH C270 HD WEBCAM

Tiranë | 3.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamer HD nga Logitech për kompjuter apo laptop me cilësi HD 720p dhe kënd shikimi 55°. Është e përshtatshme për konferenca, mësim online si edhe për platforma si Skype, Teams etj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
3.490 leke

BE YOU - TECH - LOGITECH C310 HD WEBCAM

Tiranë | 4.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamer HD nga Logitech për kompjuter apo laptop me cilësi HD 720p dhe kënd shikimi 60°. Është e përshtatshme për konferenca, mësim online si edhe për platforma si Skype, Teams etj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
4.990 leke

BE YOU - TECH - LOGITECH VIDEO CONFERENCING PTZ PRO 2 1080P

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamera per kompjuter ose laptop me cilesi Full HD 1080p. Prodhuar per tu perdorur per te komunikuar me cilesi shume te larte ne konferenca apo takime te rendesishme., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
39.990 leke

BE YOU - TECH - LOGITECH BUSINESS WEBCAM C925E

Tiranë | 11.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamera per kompjuter ose laptop me cilesi Full HD 1080p. Prodhuar per tu perdorur per te komunikuar me cilesi shume te larte ne konferenca apo takime te rendesishme., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
11.990 leke

BE YOU - TECH - MI IMILAB WEB CAMERA FULL HD 1080P

3.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamera per kompjuter ose laptop me cilesi Full HD 1080p. Mund te pershtatet ne cep te ekranit ose te vendoset ne tripodin qe ka te perfshire ne paketim., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
3.990 leke
)