Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - MSI KATANA 15 15.6”, 32GB, 512GB SSD CORE I7

Tiranë | 179.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ajo përmban një dizajn të hijshëm dhe të hollë, me fokus në performancën dhe estetikën. Laptopi vjen me një ekran 15.6 inç, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
179.990 leke

BE YOU - TECH - MSI KATANA 15 15.6”, 32GB, 1TB SSD CORE I7

Tiranë | 249.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, MSI Katana 15 është krijuar për lojtarë që janë në kërkim të një eksperience të lëvizshme por të fuqishme të lojrave, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
249.990 leke

BE YOU - TECH - HAWEEL MULTIFUNCTIONAL LAPTOP STAND

Tiranë | 1.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Mbajtëse dhe ftohëse nga Haweel për laptop deri në 17.3”. Pajisur me 2 ftohës dhe disa nivele këndesh qëndrimi për tu përshtatur me nevojat tuaja., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
1.990 leke

BE YOU - TECH - HAWEEL MULTIFUNCTIONAL LAPTOP STAND

Tiranë | 1.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Mbajtëse dhe ftohëse nga Haweel për laptop deri në 17.3”. Pajisur me 2 ftohës dhe disa nivele këndesh qëndrimi për tu përshtatur me nevojat tuaja., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
1.990 leke

BE YOU - TECH - GIGABYTE AORUS 15.6?, 32GB, 1TB SSD, CORE I7

Tiranë | 199.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përmirsoni lojën me laptopin AORUS. Me procesorin më të fundit të gjeneratës 12 Intel® Core™ i7, performanca mbreslënëse i lejon lojtarët të shpalosin të gjitha aftësitë e tyre., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
199.990 leke

BE YOU - TECH - ASUS CREATOR LAPTOP Q 15.6?, 16GB, 1TB SSD, CORE I9

Tiranë | 179.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Shpalosni kreativitetin tuaj me laptopin e fuqishëm dhe elegant ASUS Creator Laptop Q. I krijuar për profesionistët dhe entuziastët, ky laptop përmban një ekran mahnitës 15.6-inç, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
179.990 leke

BE YOU - TECH -FUJITSU LIFEBOOK E546, 14?, 8GB, 500GB SSD, CORE I5

Tiranë | 29.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, esha e lehtë dhe përmasat e vogla e bëjnë këtë laptop perfekt për të punuar gjatë kohës që udhëtoni ose jeni në lëvizje., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
29.990 leke

BE YOU - TECH - FUJITSU LIFEBOOK U745, 14?, 8GB,250GB SSD, CORE I5

Tiranë | 12.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Rrit produktivitetin me laptopin Fujitsu Lifebook U745. Ekran 14? me rezolucion Full HD. Me plot 250 GB SSD memorie ofron hapesire ruajtjeje dhe hyrje te shpejte te te dhenave., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
12.990 leke

BE YOU - TECH - MSI PULSE 15

Tiranë | 299.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Pulse 15 B13V i ri vjen me një pamje më të fortë të stilit fantastiko-shkencor. Ashtu si luftëtarët trima të Fisit të Dragoit, seria Pulse është gati të sundojë galaktikën, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
299.990 leke

BE YOU - TECH - MSI PULSE 15 15.6?, 32GB, 1TB SSD, CORE I9

Tiranë | 279.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Pulse 15 B13V i ri vjen me një pamje më të fortë të stilit fantastiko-shkencor. Ashtu si luftëtarët trima të Fisit të Dragoit, seria Pulse është gati të sundojë galaktikën, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
279.990 leke
)