Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY Z FOLD4 5G

Tiranë | 119.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Shpalosni botën tuaj me Galaxy Z Fold4. Zhytuni në ekranin 7.6 inch Foldable Dynamic AMOLED 2x , bateri 4400 mAh, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
119.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS 5G

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Asnjë çast nuk është çasti i duhur për të qënë pa bateri, prandaj bateria inteligjente e Samsung Galaxy Note10+ 5G, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
39.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS 5G

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Asnjë çast nuk është çasti i duhur për të qënë pa bateri, prandaj bateria inteligjente e Samsung Galaxy Note10+ 5G, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
39.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS 5G

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Asnjë çast nuk është çasti i duhur për të qënë pa bateri, prandaj bateria inteligjente e Samsung Galaxy Note10+ 5G, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
39.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS 5G

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Asnjë çast nuk është çasti i duhur për të qënë pa bateri, prandaj bateria inteligjente e Samsung Galaxy Note10+ 5G, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
39.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY A24

Tiranë | 22.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Shihni çdo ngjyrë dhe detaj të gjallëruar në ekranin 6,5 inç FHD+ Super AMOLED. Shijoni shikueshmëri të pastër kristal në shfaqje dhe transmetime me 1000 nits shkëlqim, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
22.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY A24

Tiranë | 22.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Shihni çdo ngjyrë dhe detaj të gjallëruar në ekranin 6,5 inç FHD+ Super AMOLED. Shijoni shikueshmëri të pastër kristal në shfaqje dhe transmetime me 1000 nits shkëlqim, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
22.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY A24

Tiranë | 22.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Shihni çdo ngjyrë dhe detaj të gjallëruar në ekranin 6,5 inç FHD+ Super AMOLED. Shijoni shikueshmëri të pastër kristal në shfaqje dhe transmetime me 1000 nits shkëlqim, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
22.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 216

Tiranë | 5.000 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I perbere me polikarbonat te forte. Ka te njejten ngjyre si materiali dhe si pasoje gervishtjet duken me pak., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
5.000 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 215 4G

Tiranë | 4.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Nokia 215 4G vjen me të njëjtën cilësi por më i përparuar se modelet e mëparshme. Mund të lundroni në rrjete sociale, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
4.990 leke
)