Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - XIAOMI 12

Tiranë | 69.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Elegancë dhe delikatesë. Me peshë 180 g dhe vetëm 69,9 mm gjerësi, Xiaomi 12 është i këndshëm dhe shumë i lehtë në përdorim., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
69.990 leke

BE YOU - TECH - XIAOMI 13

71.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Dizajn i lakuar, i lehtë dhe ultra i hollë që përshtatet në mënyrë të përkryer në dorën tuaj. Xiaomi 13 ofron një dizajn të lehtë me performancë të jashtëzakonshme, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
71.990 leke

BE YOU - TECH - SPEAKER MICROPHONE WIRELESS S-088

Tiranë | 1.590 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone S-088 Speaker. Ka një dizajn ergonomik për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
1.590 leke

BE YOU - TECH - SPEAKER MICROPHONE WIRELESS S-088

Tiranë | 1.590 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone S-088 Speaker. Ka një dizajn ergonomik për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
1.590 leke

BE YOU - TECH - SPEAKER MICROPHONE WIRELESS S-088

Tiranë | 1.590 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone S-088 Speaker. Ka një dizajn ergonomik për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
1.590 leke

BE YOU - TECH - K8 WIRELESS MICROPHONE FOR IPHONE

Tiranë | 1.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Mikrofon i pershtatshem per iphone me portë lightning., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
1.990 leke

BE YOU - TECH - K8 WIRELESS MICROPHONE TYPE-C

Tiranë | 1.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Mikrofon i pershtatshem per Android me portë Type-C. Neqoftese jeni ne nje takim online ose duke regjistruar nje vlog, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
1.990 leke

BE YOU - TECH - WIRELESS MICROPHONE HIFI SPEAKER WS-858

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone Hifi Speaker WS-858. Ka një dizajn të veçantë enkas për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - WIRELESS MICROPHONE HIFI SPEAKER WS-858

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone Hifi Speaker WS-858. Ka një dizajn të veçantë enkas për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - WIRELESS MICROPHONE HIFI SPEAKER WS-858

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone Hifi Speaker WS-858. Ka një dizajn të veçantë enkas për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
990 leke
)