Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - XIAOMI 120W TYPE-A CHARGING COMBO

Tiranë | 4.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Karikuesi më i shpejt vjen nga Xiaomi vetëm për të kursyer kohën tuaj. Karikuesi 120W ju mundëson një karikim të shpejtë për të gjitha paisjet tuaja., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
4.990 leke

BE YOU - TECH - XIAOMI 33W CHARGING COMBO TYPE-A

Tiranë | 2.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Karikuesi nga Xiaomi 33W është një përshtatës energjie me fuqi të lartë dhe efikas, i krijuar për të karikuar me shpejtësi pajisjet elektronike si telefonat inteligjentë dhe tablet, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
2.490 leke

BE YOU - TECH - AWEI NYLON BRAIDED FAST CHARGING CABLE

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Fisha Type-C në Lightning nga Awei, kjo fishë është suporton teknologjinë PD 20W dhe 5A, duke siguruar karikim të shpejtë për një gamë të gjerë pajisjesh Apple., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - AWEI CHARGING CABLE MICRO

Tiranë | 690 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Awei CL-61 , një fishë karikimi premium e krijuar për qëndrueshmëri dhe efikasitet. E ndërtuar me material TPE, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
690 leke

BE YOU - TECH - AWEI TYPE-C TO LIGHTNING CABLE

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, wei CL-138L Type-C në Lightning, një ndërthyrje e lidhjes dhe performancës më të avancuar. Nën markën e njohur Awei, modeli CL-138L, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - ADAPTER ALL IN ONE UTA-931L

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Adaptor universal UTA-931L është një shoqërues udhëtimi shumë i gjithanshëm dhe i sigurt, duke ofruar një dizajn unik prizë me një mekanizëm të lehtë për t’u përdorur me butona, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - EARLDOM WIRELESS CHARGER MUSIC LAMP ET-WC28

Tiranë | 3.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Karikues me wireless, i shpejtë dhe i thjeshtë në përdorim. I pajisur me speaker me volum të lartë dhe cilësi shumë të mirë muzike., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
3.490 leke

BE YOU - TECH - XIAOMI WATCH S1 ACTIVE CHARGING CABLE

Tiranë | 1.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Karikues Xiaomi Watch S1 Active përbëhet nga material me densitet të lartë, rezistent ndaj nxehtësisë, është kompakt dhe karikimi realizohet me wireless., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
1.990 leke

BE YOU - TECH - KODAK CABLE 3 IN 1 FOR ANDROID, IPHONE

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Fisha 3-në-1 nga Kodak, është një fishë karikimi e gjithanshme e krijuar për pajisjet celulare. Me tre lidhës të ndryshëm, duke përfshirë USB Type-C, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - EARLDOM USB C TO C 35 W POWER ADAPTER

1.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Falë dy porteve, është e mundur të karikoni njëkohësisht 2 pajisje me fishen type-C për karikim të shpejtë të standardit Power Delivery., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
1.490 leke
)