Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KEY LOCK BOX

2.500

Shitet Key Lock Box me kod 4 shifra (10 mije kombinime), montohet ne mur, te posacme per t'u vendosur ne ambjente te jashtme., Tirane

Botuar më 13/06/2023
2.500 leke

MAKINERI PER BERJEN E BUKES

10.000

Shitet berese buke Kenwood, pothuajse e paperdorur. Eshte shume e mire, e blere tek Kenwood. Shitet per arsye mosperdorimi., Tirane

Botuar më 12/06/2023
10.000 leke

APARAT TENSIONI

gjendja: E mire | 30 Euro

Shitet aparat per matjen e tensionit tavoline me merkur (Baumanometer), shume i sakte ne gjendje shume te mire.Eshte mjaft praktike dhe te mundeson matje te sakte te tensioni., Tirane

Botuar më 06/06/2023
30,00 euro
)