Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITEN 6 GJENERATORE

4.000 Euro

3 fazor, fuqia 30kva, dhe 1 40kva, secili

Botuar më 15/07/2019
4.000,00 euro

DYER TE BRENDESHME TAMBURATO,TE PUNUARA ME POROSI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 32.000 Leke

4 Dyer tamburato ngjyre krem, Spitali Amerikan 2 ose Fakulteti i Mjeksise

Botuar më 14/07/2019
32.000 leke

ABAZHUR TAVANI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.500 Leke

Metalik dhe me xham, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
3.500 leke

ABAZHUR TAVANI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.500 Leke

Metalik dhe xhami, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
3.500 leke

KOLLTUKE 3+2+1+1+TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 40.000 Leke

Material cope dhe lekure, ngjyre bardhe e zi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
40.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 14.400 Leke

Me 2 kanata me shine, ngjyre venge, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
14.400 leke

VASKE DHE GABINE HIDROMASAZHI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 20.000 Leke

Ngjyra e bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
20.000 leke

ABAZHURE KOMODINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.000 Leke

Me bazament ngjyre kafe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
4.000 leke

KREVAT SUPERDOPIO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 24.000 Leke

Me tapiceri lekure ngjyre te bardhe dhe me trine, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
24.000 leke

AKUARIUM

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.500 Leke

Me bazament metalik ngjyre pana dhe me dekore te perfshira ne cmim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
9.500 leke