Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BOLIER LEON

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.500 Leke

Kapaciteti 60 litra, 2000W, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
4.500 leke

SHKALLE

gjendja: E re | Tiranë | 1.500 Leke

Druri bredhi, te cilat mund te palosen, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
1.500 leke

DHOME GJUMI

Tiranë | 45.000 Leke

Me dollap me shine me 2 kanata, krevat dopio me trine, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
45.000 leke

KREVAT FEMIJESH CHICCO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.600 Leke

Material druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
9.600 leke

KREVAT FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 7.200 Leke

Per bebe dhe per femije deri 10 vjec, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
7.200 leke

TAVOLINE + 4 KARRIGE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.000 Leke

Metalike dhe me thurje kashte, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
15.000 leke

KOLLTUK 3-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 11.200 Leke

Lekure ngjyre pana, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
11.200 leke

FRUTIERE DRURI

gjendja: E re | Tiranë | 800

Te punuara me dore, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
800 leke/cope

DOLLAP

gjendja: E mire | Tiranë | 16.900 Leke

Material mdf, ne forme kendore, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
16.900 leke

MIKROVAL CLATRONIC

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.500 Leke

Ngjyre gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/11/2019
4.500 leke
)