Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

LAVASTOVILJE HOOVER HDI2T1045 LAVASTOVILJE INKASO GJERËSI 45 CM, 10VENDËSHE KONTROLL ELEKTRONIK ME BUTONA KLASA E EFIÇENCËS SË ENERGJISË A++ PERFORMANCA E LARJES A PERFORMANCA E THARJES A

Tiranë |

7 programe, Sensor: Per konsumin e ujit dhe te energjise. Fikje automatike Sirtari I siperm I rregullueshem Vonesë në nisje 1-24 orë Pajisja antirrjedhje, Konsumi i ujit: max 10 l Niveli i zhurmës: 45 dB (A)

Botuar më 14/05/2019

LAVASTOVILJE ELECTROLUX ESL 5205 LO LAVASTOVILJE INKASO PA PANEL GJERËSI 60 CM, 13 VENDËSHE KONTROLL MEKANIK ME BUTONA KLASA E EFIÇENCËS SË ENERGJISË A+ PERFORMANCA E LARJES A PERFORMANCA E THARJES A 5 PROGRAME

Tiranë |

Eco 50 °C, intensive 70 ° C, Normal , E Shpejte Plus 60 ° ,Shpelarje Sensor: Per konsumin e ujit dhe te energjise. Fikje automatike Sirtari I siperm I rregullueshem

Botuar më 14/05/2019

LAVASTOVILJE WHIRLPOOL ADG 20 LAVASTOVILJE INKASO ME PANEL GJERËSI 45 CM, 10 VENDËSHE EKRAN LCD KLASA E EFIÇENCËS SË ENERGJISË A+ PERFORMANCA E LARJES A PERFORMANCA E THARJES A

Tiranë |

Kontroll Elektronik me butona 6 programe, 3 temperatura Programet: Eco 50 °C, Intensive 65 ° C , Gota 45 °C, i shpejte 50 °C, normal 55 ° C , si dhe Paralarje Fikje automatike, Program gjysem-ngarkese Vonesë në nisje 1-12 orë Konsumi i ujit: max 10 l Niveli i zhurmës: 49 dB (A)

Botuar më 14/05/2019

LAVASTOVILJE WHIRLPOOL ADG 321 IX LAVASTOVILJE INKASO ME PANEL GJERËSI 45 CM, 10 VENDËSHE EKRAN LCD KLASA E EFIÇENCËS SË ENERGJISË A+ PERFORMANCA E LARJES A PERFORMANCA E THARJES A KONTROLL ELEKTRONIK ME BUTONA

Tiranë |

6 programe, 3 temperaturaProgramet: Eco 50 °C, Intensive 65 ° C , Gota 45 °C, i shpejte 50 °C,normal 55 ° C , si dhe ParalarjeFikje automatikeProgram gjysem-ngarkese

Botuar më 14/05/2019

ASPIRATOR FABER FLEXA GLASS M6 WH/X A60

Tiranë |

Kapaciteti i thithjes: 420 m³/h Niveli i zhurmës: 69 dB(A) Kontroll mekanik me shinë 3 nivele shpejtësie Filtra metalik të lashëm 1 motorr

Botuar më 14/05/2019

ASPIRATOR FABER FLEXA GLASS M6 BK/X A60

Tiranë |

Kapaciteti i thithjes: 450 m³/h Niveli i zhurmës: 65 dB(A) Kontroll mekanik me shinë 3 nivele shpejtësie Filtra metalik të lashëm 1 motorr

Botuar më 14/05/2019

ASPIRATOR FABER MAXIMA EG8 AM/X A90

Tiranë |

Kapaciteti i thithjes: 615 m³/h Niveli i zhurmës: 65dB(A) Kontroll mekanik me shinë 3 nivele shpejtësie Filtra metalik të lashëm Dy llampa ndricimi 1 motorr

Botuar më 14/05/2019

ASPIRATOR FABER INCA PLUS HIP X A70

Tiranë |

Kapaciteti i thithjes: 505 m³/h Niveli i zhurmës: 69 dB(A) Kontroll mekanik me butona 3 nivele shpejtësie Filtra metalik të lashëm 1 motor Gjeresia: 52 cm

Botuar më 14/05/2019