Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 38.000 Leke

COPE BEZHE DHE KAFE. KENDI KA MEKANIZEM QE HAPET DHE BEHET KREVAT., E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 13/02/2019
38.000 leke

TAVOLINE TV, OVALE, ME DY NDARJE XAMI DHE NJE DRURI METALIXATO 65X120, TAVOLINE MEI OVALE ME

Tiranë | 25.000 Leke

SUPRINE XHAMI, E NDERTHURUR ME DRU DHE METAL E LEVISSHME ME RROTA 60X110

Botuar më 13/02/2019
25.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 66.000 Leke

COPE CILESORE KAMOSH ME SFUNGJER 6000., E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 13/02/2019
66.000 leke

KOLLTUKE 2-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.500 Leke

COPE NGJYRE VISHNJE, E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 13/02/2019
3.500 leke

SHITET DHOME GJUMI MODEL I VJETER

Tiranë | 10.000 Leke

Ne gjendje shume te mire, rr. Mine Peza

Botuar më 12/02/2019
10.000 leke

AKUARIUM

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.500 Leke

ME BAZAMANT METALIK NGJYRE TE ZI. PERMASAT: 60CM GJATESI, 35 CM LARTESI DHE 25CM THELLESI, E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 12/02/2019
9.500 leke

MANGALL ANTIK

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.000 Leke

ME KONSTRUKT DRURI DHE BRONXI., E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 12/02/2019
12.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.000 Leke

ME 2 KANATA NGJYRE PANA. LARTESIA 183CM DHE GJERESIA 90CM, E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 12/02/2019
9.000 leke

KUZHINE ME LAPAPJATE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 17.000 Leke

MATERIALI MELAMINE NGJYRE PANA. GJATESIA 140CM, E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 12/02/2019
17.000 leke

KOMO ME SIRTARE

gjendja: Shume e mire | 18.000 Leke

NGJ KAFE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar më 11/02/2019
18.000 leke