Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHATRIVAN DEKORATIV

gjendja: Shume e mire | 2.000 Leke

Pa pompe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 03/04/2020
2.000 leke

GDHENDJE DRURI

gjendja: Shume e mire | 9.900 Leke

Fytyra, I gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolle "Vasil Shanto"

Botuar më 02/04/2020
9.900 leke/cope

PEME DEKORATIVE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.500 Leke

Me lule artificiale, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 01/04/2020
4.500 leke

KOLLONE DEKORATIVE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 22.000 Leke

Me vazo lulesh, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 01/04/2020
22.000 leke

ORE DORE

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

Me fushe jeshile, origjinale, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejma Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 01/04/2020
3.500 leke

VAZO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.500 Leke

Porcelani ngjyre gri dhe gold, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 31/03/2020
1.500 leke

SHKALLE DRURI

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Me palosje, e madhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
15.000 leke/cope

STOL DRURI

gjendja: Shume e mire | 1.000 Leke

I vogel, me palosje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
100 leke/cope

VAZO METALIKE

gjendja: Shume e mire | 1.500 Leke

Me lule, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
1.500 leke

KOLLONE DEKORATIVE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 21.000

Me vazo lulesh

Botuar më 30/03/2020
21.000 leke
)