Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MBAJTESE PER KEPUCE

gjendja: Shume e mire | 11.500 Leke

Me 6 kanata, E gjeni tek Shtepia e Ofertave Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 03/04/2020
11.500 leke

MBJATESE KEPUCESH

gjendja: Shume e mire | 5.600 Leke

Me 6 kanata, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolle "Vasil Shanto"

Botuar më 02/04/2020
5.600 leke

KUZHINE E VOGEL

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Me 4 kanata dhe 1 sirtare, ngjyre e bardhe, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejma Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 01/04/2020
1.500 leke

KUZHINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 42.000 Leke

Ngjyre venge/pana, 280x170 cm, E gjeni tek "Shtepia e Ofertave 2", Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 28/03/2020
42.000 leke

KUZHINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 50.000 Leke

Ngjyre vishnje me pana, me lavapjate dhe lavaman, 440cm gjatesia, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/03/2020
50.000 leke

KUZHINE E DREJTE

gjendja: Shume e mire | 50.000 Leke

Ngj kafe/rover, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2 , Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 26/03/2020
50.000 leke
)