Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAJISJET

Gjendja: e mire, e bar kafe 30 karrige, 9 tavolina, 1 produktor akulli kapaciteti 32 kubik akulli, Tirane

Botuar më 21/05/2018
170.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE QENDRE INTERNETI

Gjendja: shume e mire, Shiten paisjet e nje qendre interneti, kompjutera,fotokopje,printer,skaner,inverter,tavolina,karrige,te gjitha ne gjendje pune.Cel 0676322477, Prane Rr "Myslym Shyri",Tirane

Botuar më 21/05/2018

KOMBINAT PËR 4 PROÇESE

Gjendja: shume e mire, pune, 270.000 lekë. Bazament gur zmeril. 27.000 lekë. Frezë bango. 60.000 lekë. Frezë dore. 20.000 lekë. Trapan vertikal. 100.000 lekë. Makinë zumpar shirit, Hoxha Tasim

Botuar më 21/05/2018
90.000 leke
Botuar më 21/05/2018
2.000.000 leke

SONDE PORTATIVE,

Gjendja: shume e mire, per gurore, deri ne thellesi 20m

Botuar më 21/05/2018
4.500,00 euro

SHITET BIZNESI SHERBIME RIMBUSHJE ELEKTRONIKE TELEFONI CELULARE

Prej 8 vitesh ne treg xhiro e kenaqshme liste klientesh aktualisht ne gjendje pune. Te interesuarit te jene persona te fushes dhe serioz, Rr. Petro Nini Luarasi 100m mbi shkollen e Baletit, godina Dermolife

Botuar më 21/05/2018
12.000,00 euro

SHITEN PAISJE PER DYQAN MISHI: DHOME FRIGORIFERIKE,

Frigorifer reklamues 3m i gjate, frigorifer banak. Paisje Italiane. Shiten me vehte me cmim te arsyeshem ose total

Botuar më 21/05/2018
350.000 leke

SHITEN VASKA BETONI

Gjendja: e mire, ne toke, me siperfaqe 44.000 m2, me dokumentacion te rregullt. Toka e pershtatshme per ndertime te tjera apo cfaredo shfrytezimi tjeter

Botuar më 20/05/2018
230.000,00 euro

SHITET BIZNES EVALUE BAR!! ME PUNE DHE KLIENTELE TE NGRITUR PREJ 5 VITESH.

Totalisht i kompletuar, ambiente dhe arredim bashkohor., Rr. “Dora D'Istria”, perballe Fakultetit te Drejtesise, kati II

Botuar më 20/05/2018
8.000,00 euro