Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN MOBILJE ZYRE TE PERDORURA, AFATI I FUNDIT I DOREZIMIT TE OFERTAVE ESHTE DT. 25/10/2019.

Mobiljet do i shiten ofertes me e larte. Per me tepr informacion kontaktoni nga ora 9.30 – 15/00

Botuar më 16/10/2019

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, material melamine dhe konstrukt kembesh metalik, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 09/10/2019
12.200 leke
)