Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHESIM RROBA TË PËRDORURA FRANCEZE ME KG

Gjendja: shume e mire, për femra e meshkuj. Cilësia e parë të kaluara në pastrim kimikë dhe të disifektuara. Malli është nga dyqanet e shtrenjta të rrobave në FR, Tirane-Rruga Reshit Petrela

Botuar më 11/11/2019
1.000 leke
)