Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

4 CADRA GUSSER TE MEDHA

Gjendja: e re, 3m x 3m, tub i trashe, jeshile, Tirane

Botuar më 26/06/2019
35.000 leke

PAJISJE BAR KAFE

Gjendja: shume e mire, 30 KARRIGE, 9 TAVOLINA,1 PRODUKTOR AKKULLI KAPACITETI 32 KUBIK AKULLI, Rr.e Dibres Tirane

Botuar më 24/06/2019

FRIGORIFER LOKALI

Gjendja: shume e mire, me fasade harkore xhami, ngrires dhe freskues, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/06/2019
28.000 leke

TAVOLINE LOKALI

Gjendja: shume e mire, me strukture metalike dhe syprine druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/06/2019
25.000 leke

TAVOLINE LOKALI

Gjendja: shume e mire, Material druri, te pershtatshem per bar, birrari, etj, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/06/2019
4.000 leke