Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAISJE PALESTRE

20 paisje +seti i girave dhe shtangave, Komuna e Parisit

Botuar me 18/10/2018
7.400,00 euro

SHITEN PAISJE PASTIÇERIE, TAVOLINA MERMERI, BRUMATRIÇE 60KG, MIKSER 20KG ME 3 PROCESE,

Furre me gaz per 20 tava njeheresh, furnele e madhe me gaz, 110 tava bakllavaje, 25 tava amaretash+aksesor te tjera te punishtes, 1 frigorifer akulloreje., Rr. "Ferit Xhajko", prane restorant Durresit.

Botuar me 18/10/2018
600.000 leke

SHITET LINJE KAFEJE E KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAISJET,

Ne gjendje te mire pune. 25.000 leke. Frigorifer banak freskues lart dhe ngrires poshte 30.000 leke. Zgare me qymyr, e kompletuar me ventilator, kape dhe tuba, fernele me gaz

Botuar me 17/10/2018
50.000 leke

SHITEN PAISJE DYQANI

Tiranë | 150.000 Leke

Frigorifer banak 60000 lek,frigorifer kollon 15000 leke, frigorifer pasticerie banak 50000 lek, frigorifer ngrires 1000 leke, katabrik akullore 80.000 l, frigorifer akullore 1 cop

Botuar me 16/10/2018
25.000 leke

SHITEN FRIGORIFER MORAL ME GJATESI 3. 9 M LINEAR DHE 5 KATE LARTESI FRIGORIFER BANAK DJATHI/MISHI ME GJATESI 5 M LINEAR

OKAZION!Frigorifer sallam/djath muri me 4.4 kate lartesi.Rafte marketi italiane me gjatesi 53m linear dhe mesatarisht 5.5 kate lartesi rafte per fruta /perime inoksKasa me levizje, 8 kamera Swann, serveri kryesore

Botuar me 16/10/2018

SHITET KAZAN RAKIE 10 KV,

Bakri. 75.000 leke, rezervuar inoksi 5Ton. 40.000 leke. Rezervuar Inoksi, 5 Ton. 250.000 leke. Rezervuar inoksi 3 Ton. 250.000 leke

Botuar me 15/10/2018

SHITEN MANEKINA

Femra, 6 cope. Te zeza dhe gri. Cmimi per copa

Botuar me 15/10/2018
1.500 leke

SHITET FRIGORIFER

Per dyqan lulesh ose per markete, pothuajse I ri (5 muaj I perdorur).

Botuar me 15/10/2018
280.000 leke

SHITEN PAISJE PER DYQAN MISHI: DHOME FRIGORIFERIKE, 1.30X1.30X2.10M LARTESI,

Frigorifer Reklamues 3m i gjate. Paisje Italiane. Çmimi per te dyja

Botuar me 15/10/2018
25.000 leke

SHITET FRIGORIFER PASTIÇERIE 80.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON PASTIÇERIE 60.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON 15.000 LEKE. FRIGORIFER LULESH 80.000 LEKE,

Frigorifer mishi kolon 70.000 leke. Frigorifer akullore 25.000 leke. Reklamues Byreku 10.000 leke. Makine akullore 70.000 leke. 6m rafte Italiane 4000 leke/secila. Frigorifer banak, 2m, freskues 80.000 leke. Frigorifer banak 3m freskues 60.000 leke. Frigorifer banak freskues, me xham, 2.5m. 120.000 leke. Frigorifer freskues inoksi me lavapjate per lokal.

Botuar me 14/10/2018
70.000 leke