Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR Kompania ITALCOSTRUZIONI Sh.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

//ndihmes konstruksionesh metalike. Te kene eskperience ne reparte konstruksionesh metalike. Ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat, Adresa: Maminas-Durres, Ish Dogana-Kamez-Maminas

Botuar më 22/02/2020
e kenaqshme

SALDATOR Kompania ITALCOSTRUZIONI Sh.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Konstruksionesh metalike. Te jete i specializuar per saldime me tel, saldime MIG, Adresa: Maminas-Durres, Ish Dogana-Kamez-Maminas

Botuar më 22/02/2020
e kenaqshme

SPECIALIST Kompani Ndertimi Kërkon të punësojë

Paga: 40000-70000 |

Per punime Duralumini, plastike, dopjo xham per dyer dritare dhe fasada. Page 40000-70000, kushte te mira pune Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Adresa: Lagjia Ali Demi, Tiranë

Botuar më 20/02/2020
40000-70000

MENAXHER SHITJESH FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per shitjen e produkteve hidrosanitare ne terren neper rrethe. Te kete eksperience ne kete fushe. Te jete I paisur me patente per furgon, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 19/02/2020
e kenaqshme

SHITESE FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë

Paga: 40000 leke |

Me pervoje pune ne shitjen e pllakave dhe hidrosanitareve, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 19/02/2020
40000 leke

SPECIALIST Kompani Prestigjoze ne fushen e ndertimit

Paga: Paga shume e kenaqshme, fikse ne bank |

Rifiniture, punime patinimi, shpatullimi, lyerje dhe hidroizolimi, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, perballe qendres Globe, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
Paga shume e kenaqshme, fikse ne bank

HEKURKTHYES KOMPANIA ZBOGO-JA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne telefon ose te dergojne CV ne E-mail:

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme

PUNONJES/E Kerkohen

Paga: e kenaqshme |

Per prodhim xhami ne fabrike. Kushte te mira pune., Adresa: Rr. "Myslym Keta"

Botuar më 15/02/2020
e kenaqshme

MURATOR-KARPENTIER-HEKURTHYES Kompania SALILLARI SHPK Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te kete eksperience ne ndertim, te interesuarit te kontaktojne tek numri i telefonit

Botuar më 14/02/2020
E kenaqshme

PERGJEGJESE KOMPANIA K-AKS NE FIER, TREGETON GJITHCKA NE LIDHJE ME: DRITARET E ALUMINIT, PLASTIKES, FASADA ALUMINI, ETJ Kërkon të punësojë

Paga: E MIRE |

Dyqani. Te kete mbaruar shkollen e larte profili Ekonomik. Me eksperience te meparshme pune. Te kete njohuri te mira te programit Financa 5. Aftesi te mira komunikimi. Preferohet mosha 25 - 30 vjeç, Adresa: Fier, lagja Kryengritja e Fierit, Fier

Botuar më 14/02/2020
E MIRE
)