Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNETOR DURALUMINI DHE PLASTIKE Kompania “Met Engeneering” sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne

Botuar më 03/07/2020
E kenaqshme

MARANGOZ Kompania “Met Engeneering” sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne

Botuar më 03/07/2020
E kenaqshme

SALDATOR Kompania “Met Engeneering” sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne

Botuar më 03/07/2020
E kenaqshme

SPECIALIST ALCOA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme |

SPECIALIST DURALUMINI DHE DRITARE PWC,, Adresa: Tek Astiri

Botuar më 05/07/2020
e kenaqeshme

OFFICE MANAGER BETA REAL ESTATE Ne funksion te rritjes se metejshme te agjensise, kerkon nje Office manager , i/e cili do te merret me manaxhimin e rrjetit te agjenteve te agjensise Homeland qe gjendet mu ne zemer te Tiranes.

Paga: Page fikse interesante ne baze te experiences se kandidatit |

Eksperience ne sektorin imobiliar dhe aftesi ne shitje. Te menduarit dhe te vepruarit imprenditorial. Aftesi negociuese.Elokuence dhe aftesi komunikative bindese. Perben kriter preferencial zoterimi i gjuhes angleze dhe italiane, menaxhimi i agjensise me pergjegjesi per arritjen e objektivave dhe te menaxhimit te personelit.aquisition dhe supervizionim te pasurive te patundshme dhe te klienteve. trajnimi i punonjesve. zhvillimi i nje plani marketing.studim dhe analize tregu.projektim dhe realizim i projekteve te ndryshme per klientet., benefite te ndryshme.mundesi karriere. perqindje mbi shitjet., te interesuarit te kontaktojne ne:

Botuar më 04/07/2020
Page fikse interesante ne baze te experiences se kandidatit

PUNETOR DURALUMINI DHE PLASTIKE Kompania “Met Engeneering” sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne

Botuar më 03/07/2020
E kenaqshme

MARANGOZ Kompania “Met Engeneering” sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne

Botuar më 03/07/2020
E kenaqshme

SALDATOR Kompania “Met Engeneering” sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne

Botuar më 03/07/2020
E kenaqshme

USTA OLIMPIA GIPS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Gipsi dhe Allciu, me eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Mbrapa policise Bashkiake, Tiranë

Botuar më 03/07/2020
e kenaqshme

USTA Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Per dyer e dritare Alumini dhe Plastike, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 02/07/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

PUNONJES/E Kerkohen

Paga: e kenaqshme |

Per prodhim xhami ne fabrike. Kushte te mira pune., Adresa: Rr. "Myslym Keta"

Botuar më 02/07/2020
e kenaqshme

SALDATOR Firme Ndertimi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jete specialist.Te kete punuar ne linjat inerte. Puna eshte ne Sarande

Botuar më 01/07/2020
e kenaqshme
)