Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SALDATOR

Firme Ndertimi

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te jete specialist.Te kete punuar ne linjat inerte. Puna eshte ne Sarande

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte


Botuar më 01/07/2020

)