Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Alb-Am Shpk Kërkon të punësojë Shites/e

Me eksperience pune ne sektorin e Elektroshtepiakeve dhe Hidrosanitareve, Adresa: Rr. "Siri Kodra", blloku i magazinave. Te interesuarit te dergojne CV ne: info@alb-am.com

Botuar më 18/11/2018

Alb-Am Shpk Kërkon të punësojë Menaxher/e

Salle. Me eksperience pune ne sektorin e Elektroshtepiakeve dhe Hidrosanitareve, Adresa: Rr. "Siri Kodra", blloku i magazinave. Te interesuarit te dergojne CV ne: info@alb-am.com

Botuar më 18/11/2018

Skela Syla Kërkon të punësojë Punetor skelerie

Per montim-zmontim skelash. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit dhe te paraqiten prane zyrave tona ne adresen, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 17/11/2018

Skela Syla Kërkon të punësojë Inxhinier ndertimi

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit dhe te paraqiten prane zyrave tona ne adresen, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 17/11/2018

Skela Syla Kërkon të punësojë Mjeshter skelerie

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit dhe te paraqiten prane zyrave tona ne adresen, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 17/11/2018

Re one Kërkon të punësojë Menaxher/e

Per Shitjen e Pasurive te Paluajtshme Kualifikimet / Kërkesat- Arsim i larte (preferohet te kete mbaruar studimet bachelor, master perben avantazh) - Eksperience pune te ngjashme ne shitje, marketing, real estate, raport me klientin- Aftesi shume te mira komunikuese- Te njohe mire nje gjuhe te huaj anglisht ose italisht (gjuhe te tjera do te konsiderohen plus)- Te njohe shume mire programet baze te paketes Office- Te kete patente te klasit B - Mosha e preferuar 24 - 30 vjec Aplikantet e interesuar mund te dergojne CV me FOTO ne adresen Vetem kanditatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Botuar më 16/11/2018

Skela Martini Kërkon të punësojë Specialist

Skelerie, me eksperience pune, paga e kenaqshme, Adresa: Tirane, Kamez

Botuar më 16/11/2018

Frigoalb shpk e cila operon ne fushen e kondicionimit dhe sistemeve te ftohjes Kërkon të punësojë Inxhinier mekanik

Ose Elektrik . Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe programit AutoCad. Me eksperience pune. Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen e emailit ose te paraqiten prane zyrave tona, Adresa: Rr. Dritan Hoxha, Laprake, perballe Procredit Bank

Botuar më 16/11/2018

Kompani Private Agjent shitjesh

Me pervoje pune. T ejete jo duhanpires. Per me teper lutemi kontaktoni ne

Botuar më 13/11/2018