Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES

Pune - Kompnia "Alsper" me 20 vite eksperience ne tregun e Prodhimit te Tendave dhe Mushamave te Kamionave! Kerkon te punesoje: Punonjes Ndihmes per Prodhimin e Tendave te Diellit

Kriteret

Mosha e preferuar 20-35 vjeç. Nese keni eksperience pune ne kete fushe paga eshte perseri e diskutueshme

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa neto 50.000 leke

Kontakte

Vore

Botuar më 26/01/2023

)