Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SALDATOR Firma Europa shpk me aktivitet projektim, prodhim dhe montim, eshte lider ne fushen e konstruksjoneve metalike me qender ne Elbasan Kërkon të punësojë

Paga: E KENAQSHME |

Te kualifikuar per saldim me metoden tel te vazhduar (procesi MIG-MAG), personat e interesuar te telefonojne ne nr e tel, Adresa: Elbasan, ish Kombinati Metalurgjik

Botuar më 31/05/2020
E KENAQSHME

SHOFER Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me patente te klasit C + capi. Kushte te mira pune

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

NDIHMES KOMPANIA SHKODRA BETON - INERT SHPK kerkon te zgjeroje stafin e saj duke punesuar:

Paga: e kenaqshme + bonuse |

Pompist. Puna me kohe te plote. Me eksperience pune, te interesuarit te dergojne cv e adresen e email-it

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + bonuse

FADROMIST KOMPANIA SHKODRA BETON - INERT SHPK kerkon te zgjeroje stafin e saj duke punesuar:

Paga: e kenaqshme + bonuse |

Puna me kohe te plote. Me eksperience pune, te interesuarit te dergojne cv e adresen e email-it

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + bonuse

MANOVRATOR KOMPANIA SHKODRA BETON - INERT SHPK kerkon te zgjeroje stafin e saj duke punesuar:

Paga: e kenaqshme + bonuse |

Puna me kohe te plote. Me eksperience pune, te interesuarit te dergojne cv e adresen e email-it

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + bonuse

POMPIST KOMPANIA SHKODRA BETON - INERT SHPK kerkon te zgjeroje stafin e saj duke punesuar:

Paga: e kenaqshme + bonuse |

Puna me kohe te plote. Me eksperience pune, te interesuarit te dergojne cv e adresen e email-it

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + bonuse

SANITARE Rezidenca ‘’Kodra e Diellit’’ Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Pune është me orar të plote dhe me kontrate të rregullt pune., (pastrim banese) ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 26/05/2020
E kenaqshme

PUNETOR/ NDIHMES SONDIST Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune, te interesuarit te kontaktojne, Tiranë

Botuar më 26/05/2020
E kenaqshme

SONDIST Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 26/05/2020
E kenaqshme

IMPIANIST OPERATOR FABRIKE BETONI Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune, te interesuarit te kontaktojne, Tiranë

Botuar më 26/05/2020
E kenaqshme
)