Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

Kerkohet

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mosha deri ne 50 vjeç. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com

Detyrat dhe Pagesa

Neto 35.000 leke

Kontakte

Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 20/11/2019

)