Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Shoqeria EL- IT- AL Sh.p.k. Kërkon të punësojë Punetor

Meshkuj dhe femra, me ose pa eksperience pune per punime mozaiku., Adresa: Autostrada Tirane-Durres,km 13,1 km afer luleve Kaleshi

Botuar më 15/06/2018

Kompani Ndertimi Kërkon të punësojë Punonjes

Per punime Duralumini, plastike, dopjo xham per dyer dritare dhe fasada. Page e kenaqshme, kushte te mira pune Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë, Adresa: Lagjia Ali Demi

Botuar më 15/06/2018