Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES/E Kerkohen

Paga: e kenaqshme |

Per prodhim xhami ne fabrike. Kushte te mira pune., Adresa: Rr. "Myslym Keta"

Botuar më 25/02/2020
e kenaqshme

SALDATOR MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Pagese e kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 24/02/2020
Pagese e kenaqshme

MARANGOZ MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Pagese e kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 24/02/2020
Pagese e kenaqshme

PUNETOR MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Per repartin e plastikes. Kushte shume te mira pune

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet pagese e mire

SALDATOR MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Kushte shume te mira pune

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet pagese e mire

MARANGOZ MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Kushte shume te mira pune

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet pagese e mire

PUNETOR Agikons Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Dhe specialist ndertimi, kushte shume te mira pune

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet page e kenaqshme

PUNETOR Agikons Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Specialist në ndërtim, Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet pagese e mire

PUNETOR Kompania ITALCOSTRUZIONI Sh.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

//ndihmes konstruksionesh metalike. Te kene eskperience ne reparte konstruksionesh metalike. Ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat, Adresa: Maminas-Durres, Ish Dogana-Kamez-Maminas

Botuar më 22/02/2020
e kenaqshme

SALDATOR Kompania ITALCOSTRUZIONI Sh.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Konstruksionesh metalike. Te jete i specializuar per saldime me tel, saldime MIG, Adresa: Maminas-Durres, Ish Dogana-Kamez-Maminas

Botuar më 22/02/2020
e kenaqshme
)