Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES SPECIALIST

Njoftime pune - Shoqeria “PE- VLA- KU” sh.p.k kerkon Punetore per secilin nga pozicionet e meposhtme, te cilet duhet te jene te gatshem te punojne ne objektin tone ne Vore, Tirane

Kriteret

• Ndihmes Specialist Duroalumini/plastike per punishte. 1. Te kene te pakten nje vit experience pune, sipas pozicionit te kerkuar. 2. Te jene te pergjegjshem ne pune. 3. Aftesi per te punuar ne grup

Detyrat dhe Pagesa

OFROHEN PAGA TE MIRA

Kontakte

Te gjithë kandidatet e interesuar të dërgojnë CV-të në adresen: [email protected] ose te kontaktojne ne numrin e telefonit : +355 69 7085 825. Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 26/01/2023

)