Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR KOMPANIA ZBOGO-JA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne telefon ose te dergojne CV ne E-mail:, ndertimi per objektin ne farke

Botuar më 02/06/2020
e kenaqshme

PUNETOR Kompani Prestigjoze Ne fushen e ndertimit Kërkon të punësojë

Paga: Paga shume e kenaqshme, fikse ne bank |

Rifiniture, punime patinimi, shpatullimi, lyerje dhe hidroizolimi, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, perballe qendres Globe, Tiranë

Botuar më 02/06/2020
Paga shume e kenaqshme, fikse ne bank

TEKNIK NDERTIMI Shoqeri Ndertimit Kevin Construksion & Shoqeria ''Eurogjici Security"' shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha mbi 40 vjec. Me eksperience pune. Te kete njohuri shume te mira ne realizimin e projekteve. Te njohe Tekniko-Ligjor qe duhet ne objekt. Te njohe te hartoje preventive dhe situacione mujore dhe ato lidhur me proceset e realizuara. Te kete aftesi te monitoroje ecurine e proceseve te punes ne kantier. Te drejtoje dhe supervizoje stafin e perfshire ne projekt. Te kete aftesi shume te mira organizative, tedije te kordinoje punen dhe te raportoje te bashkepunetoret e projektit, me eksperience pune disa vjecare

Botuar më 01/06/2020
e kenaqshme

INXHINIER NDERTIMI Shoqeri Ndertimit Kevin Construksion & Shoqeria ''Eurogjici Security"' shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 30vjec-40 vjec. Me eksperience pune disa vjecare. Te dije te pergatise preventivat situacionet mujore. librez masash koheshenues. Ofron zgjidhje per probleme inxhinierise teknike dhe koordinon zbatimin e zgjidhjeve. Shqyrton dhe interpreton vizatimet dhe specifkimet e projektit per te siguruar ekzektumin teknik te punes., me eksperience pune disa vjecare

Botuar më 01/06/2020
e kenaqshme

SALDATOR Firma Europa shpk me aktivitet projektim, prodhim dhe montim, eshte lider ne fushen e konstruksjoneve metalike me qender ne Elbasan Kërkon të punësojë

Paga: E KENAQSHME |

Te kualifikuar per saldim me metoden tel te vazhduar (procesi MIG-MAG), personat e interesuar te telefonojne ne nr e tel, Adresa: Elbasan, ish Kombinati Metalurgjik

Botuar më 31/05/2020
E KENAQSHME

SHOFER Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me patente te klasit C + capi. Kushte te mira pune

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

NDIHMES KOMPANIA SHKODRA BETON - INERT SHPK kerkon te zgjeroje stafin e saj duke punesuar:

Paga: e kenaqshme + bonuse |

Pompist. Puna me kohe te plote. Me eksperience pune, te interesuarit te dergojne cv e adresen e email-it

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + bonuse

FADROMIST KOMPANIA SHKODRA BETON - INERT SHPK kerkon te zgjeroje stafin e saj duke punesuar:

Paga: e kenaqshme + bonuse |

Puna me kohe te plote. Me eksperience pune, te interesuarit te dergojne cv e adresen e email-it

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + bonuse

MANOVRATOR KOMPANIA SHKODRA BETON - INERT SHPK kerkon te zgjeroje stafin e saj duke punesuar:

Paga: e kenaqshme + bonuse |

Puna me kohe te plote. Me eksperience pune, te interesuarit te dergojne cv e adresen e email-it

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + bonuse

POMPIST KOMPANIA SHKODRA BETON - INERT SHPK kerkon te zgjeroje stafin e saj duke punesuar:

Paga: e kenaqshme + bonuse |

Puna me kohe te plote. Me eksperience pune, te interesuarit te dergojne cv e adresen e email-it

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + bonuse
)