Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

“TOWER” sh.p.k. Shoqëri Konsulence që operon në fushën e shërbimeve të ndërtimit si Projektim, Mbikqyrje, Kolaudim, Vlerësim Kërkon të punësojë Inxhinier ndertimi strukturist

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 50.000 Leke |

Eksperience: 3 vjet, Aplikantet mund të shprehin interesin e tyre duke dërguar doku...

Botuar më 13/03/2019
Paga: 50000 Leke

Skela Syla Kërkon të punësojë Punetor skelerie

Per montim-zmontim skelash. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten prane zyrave tona ne adresen, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 17/03/2019

Skela Syla Kërkon të punësojë Mjeshter skelerie

Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten prane zyrave tona ne adresen, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 17/03/2019

Shoqeria "Ales Construction" shpk Kërkon të punësojë Inxhinier ndertimi

Me license.-Te kete mbaruar shkollen me rezultate te mira dhe te kete mbi 7 vite eksperience. Te zoteroje programet kompjuterike qe lidhen me profesionin. Te jete bashkepunues me departamentet koordinuese. Te njohe gjuhen angleze ne nivele te mira, shkrim dhe komunikim. Te jete i gatshem te levize brenda dhe jashte vendit per periudha te perkohshme. Te interesuarit te dergojne CV dhe leter interesi ne:, Tiranë

Botuar më 16/03/2019

FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë Mobilier

Me eksperience pune (te dije te perdori dhe bojen). Kushte te mira punePaga e kenaqshme, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 15/03/2019

FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Neper rrethe. Te jete I paisur me patenbe furgoni, te kete njohuri ne fushen e shitjeve. Paga e kenaqshme ne baze te shitjeve., Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 15/03/2019

Kompania ALUFLOR Kërkon të punësojë Inxhinier/e zbatimi

Personat e interesuar te kontraktojne ne adresen e email-it ose nr e kontaktit

Botuar më 13/03/2019

“TOWER” sh.p.k. Shoqëri Konsulence që operon në fushën e shërbimeve të ndërtimit si Projektim, Mbikqyrje, Kolaudim, Vlerësim Kërkon të punësojë Inxhinier ndertimi strukturist

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 50.000 Leke |

Eksperience: 3 vjet, Aplikantet mund të shprehin interesin e tyre duke dërguar dokumentacionin e kerkuar në adresën info@tower.al. Njohuritë Profesionale dhe kompjuterike? Njohje e mirë e kushteve teknike të projektimit (shqiptare dhe europiane)? Njohje e mirë e programeve llogaritëse (SAP, ETABS, TOWER, Robot™ Structural Analysis etj.)? Njohje shumë e mirë e programeve të paketës MsOffice Njohje shumë e mirë e Programeve të përpunimit - AutoCAD, (njohja e mprogrameve të tjera si Revit Structure ose AutoCAD Structural Detailing përbën avantazh) Minimalisht 3 (tre) vite përvojë në projektim., Tiranë

Botuar më 13/03/2019
Paga: 50000 Leke

Kerkohen Punetor

Per prodhime beton. Me ose pa eksperience pune, Adresa: Kthesa e Kamzes, prane Casa Italias

Botuar më 11/03/2019