Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KOMPANI QE MERRET ME SISTEMIM RRUGESH Kërkon të punësojë Shofer

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime dhe punë për ndërtimin dhe punë publike
Kompani qe merret me sistemim rrugesh, shofer
Përshkrim

Te kete patente te klasit C-CAP. Paga 40.000 leke. Mosha deri 45 vjeç. Te interesuarit mund te dergojne CV ne: redi.hylviu@yahoo.com ose kontaktoni ne:


Botuar më 09/11/2018

Telefon