Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KOMPANI QE MERRET ME SISTEMIM RRUGESH Kërkon të punësojë Punetor

Pershkrim

Mosha deri 40 vjeç. Paga 35.000 leke. Te interesuarit mund te dergojne CV ne: redi.hylviu@yahoo.com ose kontaktoni ne:

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime dhe punë për ndërtimin dhe punë publike
Kompani qe merret me sistemim rrugesh, punetor

Botuar me 09/11/2018

Telefon