Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Riu Mermer Kërkon të punësojë Punetor

Per perpunim bango kuzhinash etj, te kete eksperience pune , paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Godinat e Top Chanel

Botuar më 18/04/2019

Convenience Imobiliare Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Paga baze (e diskutueshme) + bonuse ne varesi te punes. Te jene te afte dhe te komunikueshem ne marredhenie me klientet. Te jene korrekte me oraret dhe detyrat e caktuara. Te interesuarit te dergojne CV ne e-mail info@convenience.al. Vendndodhja ne rrugen "Mine Peza" tek kryqezimi afer shkolles Jeronim De Rada, Convenience Store Tiranë

Botuar më 16/04/2019

Skela Syla Kërkon të punësojë Punetor skelerie

Per montim-zmontim skelash. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten prane zyrave tona ne adresen, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 16/04/2019

Skela Syla Kërkon të punësojë Mjeshter skelerie

Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten prane zyrave tona ne adresen, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 16/04/2019