Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KONSULENT/E IMOBILIAR Eja të punosh me Re/Max Cartel Team! Jeni në kërkim të një karriere afatgjate e profesionale? Cartel Team është gati tju udhëheqë në botën emocionuese të Real Estate Kërkon të punësojë

Paga: me % |

Cfare Ofrojme: Trajnime profesionale brenda dhe jashtë vendit. Website personal.Udhëtime dhe shpërblime. Mundësi karriere të palimituar., kandidati duhet te plotësoje këto kushte:energji per te punuar dhe mesuar. aftësi te mira komunikuese, negociuese dhe bindëse. aftësi për të punuar ne grup.të njohë të paktën një gjuhë te huaj., jepi vetes një mundësi karriere në biznes dhe apliko.

Botuar më 09/12/2019
me %

MENAXHER MARKETINGU FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE

Paga: e kenaqshme |

Per shitjen e produkteve ne terren neper rrethe, Te kete eksperience ne kete fushe, 25-45 vjeç, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

PUNETOR FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE

Paga: e kenaqshme |

Magazine.Te kene njohuri ne kete fushe, te jete i paisur me patente furgoni. Te jene familjare, 20-45 vjeç, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

PUNETOR Kerkojme te punesojme

Paga: e kenaqshme |

USTALLARE PER PUNIME GURI, Tiranë

Botuar më 07/12/2019
e kenaqshme

MANOVRATOR PER RUL ASFALTI KOMPANIA SALILLARI SHPK

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne tek numri, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
E kenaqshme

MANOVRATOR ESKAVATORIST KOMPANIA SALILLARI SHPK

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne tek numri, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
E kenaqshme

SHOFER BETONIERE KOMPANIA SALILLARI SHPK

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne tek numri, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
E kenaqshme

SHOFER TRAJLER KOMPANIA SALILLARI SHPK

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne tek numri, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
E kenaqshme

MEKANIK PER MJETE TE RENDA KOMPANIA SALILLARI SHPK

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne tek numri, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
E kenaqshme

ELEKTRICIST KOMPANIA SALILLARI SHPK

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne tek numri, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
E kenaqshme
)