Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR Kompani Prestigjoze Ne fushen e ndertimit Kërkon të punësojë

Paga: Paga shume e kenaqshme, fikse ne bank |

Rifiniture, punime patinimi, shpatullimi, lyerje dhe hidroizolimi, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, perballe qendres Globe, Tiranë

Botuar më 23/05/2020
Paga shume e kenaqshme, fikse ne bank

IMPIANIST OPERATOR FABRIKE BETONI Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune, te interesuarit te kontaktojne, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
E kenaqshme

SALDATOR Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune, te interesuarit te kontaktojne, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
E kenaqshme

MANOVRATOR Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: Pagese shume e mire |

Ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 22/05/2020
Pagese shume e mire

PUNETOR/ NDIHMES SONDIST Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune, te interesuarit te kontaktojne, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
E kenaqshme

ESKAVATORIST Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: Pagese shume e mire |

Ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 22/05/2020
Pagese shume e mire

HIDRAULIK Agikons sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: Pagese e mire |

Ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 22/05/2020
Pagese e mire

SALDATOR Firma Europa shpk me aktivitet projektim, prodhim dhe montim, eshte lider ne fushen e konstruksjoneve metalike me qender ne Elbasan Kërkon të punësojë

Paga: E KENAQSHME |

Te kualifikuar per saldim me metoden tel te vazhduar (procesi MIG-MAG), personat e interesuar te telefonojne ne nr e tel, Adresa: Elbasan, ish Kombinati Metalurgjik

Botuar më 21/05/2020
E KENAQSHME

PUNETOR MAGAZINE Kompania Delta Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Preferohet te kete eksperience te meparshme dhe vendbanimi te jete Tirane, me eksperience pune, mosha 23 - 35 vjec, te interesuarit te telefonojne tek numri i meposhtem:

Botuar më 21/05/2020
e kenaqshme

TEKNIK NDERTIMI Ndermarje Private ne Kavaje Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, per informacion te metejshme te kontaktojne

Botuar më 18/05/2020
e kenaqshme
)