Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET Specialist

Përshkrim

Te njohe makinerite dhe perpunimin e mermerit, Tiranë, Adresa: Unaza e Re

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Makineri dhe impiante për ndërtim dhe punë publike
Kerkohet, specialist

Botuar më 13/06/2018

Telefon