Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kerkohen Punetor

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime dhe punë për ndërtimin dhe punë publike
Kerkohen, punetor
Përshkrim

/ Punetore per prodhim xhami ne fabrike. Page e kenaqshme. Kushte te mira pune., Adresa: Rr. "Myslym Keta"


Botuar më 20/05/2019

Telefon