Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Re one Kërkon të punësojë Menaxher/e

Per Shitjen e Pasurive te Paluajtshme Kualifikimet / Kërkesat- Arsim i larte (preferohet te kete mbaruar studimet bachelor, master perben avantazh) - Eksperience pune te ngjashme ne shitje, marketing, real estate, raport me klientin- Aftesi shume te mira komunikuese- Te njohe mire nje gjuhe te huaj anglisht ose italisht (gjuhe te tjera do te konsiderohen plus)- Te njohe shume mire programet baze te paketes Office- Te kete patente te klasit B - Mosha e preferuar 24 - 30 vjec Aplikantet e interesuar mund te dergojne CV me FOTO ne adresen Vetem kanditatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Botuar më 16/11/2018

Skela Martini Kërkon të punësojë Specialist

Skelerie, me eksperience pune, paga e kenaqshme, Adresa: Tirane, Kamez

Botuar më 16/11/2018

Frigoalb shpk e cila operon ne fushen e kondicionimit dhe sistemeve te ftohjes Kërkon të punësojë Inxhinier mekanik

Ose Elektrik . Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe programit AutoCad. Me eksperience pune. Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen e emailit ose te paraqiten prane zyrave tona, Adresa: Rr. Dritan Hoxha, Laprake, perballe Procredit Bank

Botuar më 16/11/2018

Kompani Private Agjent shitjesh

Me pervoje pune. T ejete jo duhanpires. Per me teper lutemi kontaktoni ne

Botuar më 13/11/2018

Kompania Port Contruction Shpk Kërkon të punësojë Punonjes

(Motorrist/ Bodygard).Mosha 25-45 vjec. Patente motorri dhe makine. Te jene te pajisur me Lishence te re. Trajnime speciale perbejne preference. Aplikimet pranohen deri ne date 25.11.2018, Tiranë, Adresa: Rr. Sabri Preveza, Pallati Vila L, Shkalla 1, Kati 8, Ap32

Botuar më 13/11/2018

Kompania Port Contruction Shpk Kërkon të punësojë Roje

Sherbimi. (F/M). Mosha 25-50 vjec. Te jene te pajisur me Lishence te re. Ish ushtaraket perbejne preference. Trajnime speciale perbejne preference. Aplikimet pranohen deri ne date 25.11.2018, Tiranë, Adresa: Rr. Sabri Preveza, Pallati Vila L, Shkalla 1, Kati 8, Ap32

Botuar më 13/11/2018

KOMPANI QE MERRET ME SISTEMIM RRUGESH Kërkon të punësojë Shofer

Te kete patente te klasit C-CAP. Paga 40.000 leke. Mosha deri 45 vjeç. Te interesuarit mund te dergojne CV ne: redi.hylviu@yahoo.com ose kontaktoni ne:

Botuar më 09/11/2018

KOMPANI QE MERRET ME SISTEMIM RRUGESH Kërkon të punësojë Bojaxhi

Mosha deri 50 vjeç. Paga 40.000 leke. Te interesuarit mund te dergojne CV ne: redi.hylviu@yahoo.com ose kontaktoni ne:

Botuar më 09/11/2018

KOMPANI QE MERRET ME SISTEMIM RRUGESH Kërkon të punësojë Punetor

Mosha deri 40 vjeç. Paga 35.000 leke. Te interesuarit mund te dergojne CV ne: redi.hylviu@yahoo.com ose kontaktoni ne:

Botuar më 09/11/2018