Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Selami shpk Kërkon të punësojë Manovrator

Kontrata: Kohe e plote | Leke |

Eksperience: 5 vjet - 10 vjet, Arsimi: i mesem - 9 vjeçar, Leje drejtimi: kategoria c, manovrator per Eskavator, Dibër, Adresa: Rruga Tercilio kardinali Prane Hotel Veri Peshkopi

Botuar me 25/09/2018

Selami shpk Kërkon të punësojë Shofer

Kontrata: Kohe e plote | Leke |

Eksperience: 5 vjet - 10 vjet, Arsimi: i mesem - 9 vjeçar, Leje drejtimi: kategoria c, Shofer Kamioni, Dibër, Adresa: Rruga Tercilio kardinali Prane Hotel Veri Peshkopi

Botuar me 25/09/2018

Selami shpk Kërkon të punësojë Inxhinier ndertimi

Kontrata: Kohe e plote | Leke |

Eksperience: 3 vjet - 6 vjet, inxhinier ne zyre, Dibër, Adresa: Rruga Tercilio kardinali Prane Hotel Veri Peshkopi

Botuar me 25/09/2018

Ofrojme vend pune per Juriste

Preferohet me license avokatie. Duhet te zoteroje shume mire gjuhen italiane. Mosha 25-35 vjec. Paga 40.000 leke

Botuar me 24/09/2018

Kompania Doan Glass shpk shtrihet në qytetet Elbasan, Durrës dhe Tiranë. Shoqëria ka magazinat qendrore në Elbasan dhe magazinat e saj dytësore në Durrës. Kërkon të punësojë Shites

Dyqani në Tiranë ka funksionin e ekspozimit dhe demonstrimit të produkteve. Detyrat e pozicionit: 1.Njohja në detaje e produkteve, përfshirë këtu: funksionet, karakteristikat dhe përfitimet që kanë. 2.Komunikimi i duhur dhe i saktë i tyre tek të gjithë klientët dhe vizitorët. 3.Regjistrimi i lëvizjeve të përditshme të produkteve; hyrjet dhe daljet. Kriteret përzgjedhëse: -Të ketë përfunduar studimet e larta, mundësisht në ekonomik. -Të ketë të paktën 3 vjet përvojë të mëparshme pune. -Të ketë njohuri të njërit prej programeve financiare (financa5, alpha, excel). Informacion shtesë: -Njohuritë teknike përbëjnë avantazh por nuk janë kusht për përzgjedhje.- ShowRoomi ndodhet në Rrugën Teodor Keko (Zona e Astirit). Aplikoni tek adresa e email-it me CV tuaj bashkangjitur

Botuar me 21/09/2018

Resin Tecnology Kërkon të punësojë Ndihmese

Financiere. Te kete mbaruar studimet ne fakultetin e Ekonomikut. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit ose te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, perballe qendres Globe

Botuar me 20/09/2018

RolandGlass Kërkon të punësojë Punonjes

2 Punonjes, preferohen me eksperience pune ne punimin e xhamit, Adresa: Rr. “Don Bosko”, ish uzina Partizani, Tirane

Botuar me 19/09/2018