Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë Ekonomiste

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Hidrosanitare dhe aksesorë
Firma intesa-ceramica hidro sanitare, ekonomiste
Përshkrim

/Arketare. Ti bej te dyja pozicionet. Paga e kenaqshme, Adresa: Rruga Siri Kodra


Botuar më 26/05/2019

Telefon