Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Nje kompani Kërkon të punësojë Saldator

Per saldime me argon. Te kete shkollen e mesmeMosha deri ne 50 vjeç.

Botuar më 16/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Punonjese

Per punime shtypshkrimi. Paga 30.000 leke. Te jene te shkolles deri ne 45 vjeç. Te i...

Botuar më 15/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Shofer

Te kete patente te klasit C. Paga 40.000 leke. Te jene te moshes deri ne 55 vjeç. Te...

Botuar më 15/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Shofer

-Vinçier. Te jene te moshes deri ne 55 vjeç. Paga 45.000 leke.Te interesuarit te k...

Botuar më 15/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Punetor magazine

Dhe prodhimi. Te jene te moshes deri ne 45 vjeç. Te interesuarit te kontaktojne ng...

Botuar më 15/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Magazinier

Mosha deri ne 50 vjeç. Paga 35.000 leke. Te interesuarit te kontaktojne nga ora 8.00...

Botuar më 15/01/2019

KOMPANIA K-AKS SHPK, prej 21 vitesh tregton gjithcka ne lidhje me dritaret e aluminit dhe te plastikes, fasadat e aluminit, etj Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Ne terren (2 punonjes meshkuj). * Te kene mbaruar studimet e larta ne deget si; Ekonomiks, marketing, menaxhim biznesi, ing. elektronike / komunikimi dixhital, ing. elektromekanike, etj. * Te jete i perkushtuar ne pune dhe korrekt. * Aftesi shume te mira komunikimi dhe negocimi dhe pershtatje sa me te mire ne grup. * Duhet domosdoshmerisht te dine gjuhe te huaj anglisht/italisht. * Te zoterojne leje drejtimi te klasit B. Lutemi dergoni CV brenda dt. 20/01/2019 ne E mailit; info@k-aks.com

Botuar më 22/01/2019

Kompani Ndertimi Kërkon të punësojë Ndihmes specialist

Per punime Duralumini, plastike, dopjo xham per dyer dritare dhe fasada. Paga 40000. Kushte te mira pune Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë, Adresa: Lagjia Ali Demi

Botuar më 22/01/2019

Kompani Ndertimi Kërkon të punësojë Specialist

Per punime Duralumini, plastike, dopjo xham per dyer dritare dhe fasada. Paga 50000-70000. kushte te mira pune Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë, Adresa: Lagjia Ali Demi

Botuar më 22/01/2019

B.F BULDING FACADES Kërkon të punësojë Ndihmes specialist

Per fasade dhe gipse, Adresa: Prane sheshit Shqiponja , Laprake

Botuar më 22/01/2019

B.F BULDING FACADES Kërkon të punësojë Specialiste

Per fasade dhe gipse, Adresa: Prane sheshit Shqiponja , Laprake

Botuar më 22/01/2019

Shoqeria EL- IT- AL Sh.p.k. Kërkon të punësojë Punetor

Meshkuj dhe femra, me ose pa eksperience pune per punime mozaiku., Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 13, afer Citi Park, transporti i garantuar

Botuar më 21/01/2019

Grupo Edil Cento shpk, kompani e cila merret me Prodhimin e Tullave dhe Tjegullave Kërkon të punësojë Asistente zyre

Se Shitjeve. Kerkesat: *Diplome e shkolles se larte. *Te jete i/e shkathet, me aftesi kordinuese. *Te dije gjuhen Italiane (e domosdoshme). *Te kete njohuri te programit Financa 5. *Pozicioni ka te beje me menaxhimin e shitjeve ne zyre dhe takimeve me klientet (zyre+terren). Orari punes 08:00 – 16:30, e shtune me orar te reduktuar. Dergoni CV ne: info@gruppoedilcentro.com (ky njoftim eshte I vlefshem deri ne dt. 20 Janar 2019)

Botuar më 21/01/2019

Shoqeria Altec shpk Kërkon të punësojë Inxhinier mekanik

Me eksperience pune. Te dije anglisht. Te njohe programet Autocad, etj, Adresa: Rr. “Durresit”, p. 240/1. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: info@altec-al.com

Botuar më 18/01/2019

BLUE FILTERS Albania. Distributor zyrtar i BlueFilters Group Germany , te specializuar per trajtimin e ujit te pijshem dhe industrial!! Kërkon të punësojë Agjent/e marketingu

-Te jete i/e komunikueshem - Te jete i/e afte qe te punoje ne grup- Mosha preferohet mbi 20 vjec - Te kete eksperienca te meparshme pune - Te kete leje drejtimi, klasi B - Perben prioritet te kete MAKINE TE VOGEL. -Paga e kenaqshme. Te interesuarit duhet te dergojne CV ne adresen e emailit ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Teodor Keko , Pallati Romario kati i dyte , Tirane

Botuar më 16/01/2019

Nje kompani Kërkon të punësojë Saldator

Per saldime me argon. Te kete shkollen e mesmeMosha deri ne 50 vjeç.

Botuar më 16/01/2019