Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FADROMIST

KERKOHET

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te punoje ne nje gurore ne Srande 4 km larg nga qyteti Paga dhe kushtet bisedohen ne tel

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Sarande

Botuar më 10/11/2019

)