Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Nje kompani Kërkon të punësojë Saldator

Per saldime me argon. Te kete shkollen e mesmeMosha deri ne 50 vjeç.

Botuar më 16/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Punonjese

Per punime shtypshkrimi. Paga 30.000 leke. Te jene te shkolles deri ne 45 vjeç. Te i...

Botuar më 15/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Shofer

Te kete patente te klasit C. Paga 40.000 leke. Te jene te moshes deri ne 55 vjeç. Te...

Botuar më 15/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Shofer

-Vinçier. Te jene te moshes deri ne 55 vjeç. Paga 45.000 leke.Te interesuarit te k...

Botuar më 15/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Punetor magazine

Dhe prodhimi. Te jene te moshes deri ne 45 vjeç. Te interesuarit te kontaktojne ng...

Botuar më 15/01/2019

NJE KOMPANI Kërkon të punësojë Magazinier

Mosha deri ne 50 vjeç. Paga 35.000 leke. Te interesuarit te kontaktojne nga ora 8.00...

Botuar më 15/01/2019

Shoqeria EL- IT- AL Sh.p.k. Kërkon të punësojë Punetor

Meshkuj dhe femra, me ose pa eksperience pune per punime mozaiku., Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 13, afer Citi Park, transporti i garantuar

Botuar më 21/01/2019

Grupo Edil Cento shpk, kompani e cila merret me Prodhimin e Tullave dhe Tjegullave Kërkon të punësojë Asistente zyre

Se Shitjeve. Kerkesat: *Diplome e shkolles se larte. *Te jete i/e shkathet, me aftesi kordinuese. *Te dije gjuhen Italiane (e domosdoshme). *Te kete njohuri te programit Financa 5. *Pozicioni ka te beje me menaxhimin e shitjeve ne zyre dhe takimeve me klientet (zyre+terren). Orari punes 08:00 – 16:30, e shtune me orar te reduktuar. Dergoni CV ne: info@gruppoedilcentro.com (ky njoftim eshte I vlefshem deri ne dt. 20 Janar 2019)

Botuar më 21/01/2019

Shoqeria Altec shpk Kërkon të punësojë Inxhinier mekanik

Me eksperience pune. Te dije anglisht. Te njohe programet Autocad, etj, Adresa: Rr. “Durresit”, p. 240/1. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: info@altec-al.com

Botuar më 18/01/2019

BLUE FILTERS Albania. Distributor zyrtar i BlueFilters Group Germany , te specializuar per trajtimin e ujit te pijshem dhe industrial!! Kërkon të punësojë Agjent/e marketingu

-Te jete i/e komunikueshem - Te jete i/e afte qe te punoje ne grup- Mosha preferohet mbi 20 vjec - Te kete eksperienca te meparshme pune - Te kete leje drejtimi, klasi B - Perben prioritet te kete MAKINE TE VOGEL. -Paga e kenaqshme. Te interesuarit duhet te dergojne CV ne adresen e emailit ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Teodor Keko , Pallati Romario kati i dyte , Tirane

Botuar më 16/01/2019

Nje kompani Kërkon të punësojë Saldator

Per saldime me argon. Te kete shkollen e mesmeMosha deri ne 50 vjeç.

Botuar më 16/01/2019

MET ENGENEERING Kërkon të punësojë Rrobaqepes

Mobilierie. Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.

Botuar më 15/01/2019

MET ENGENEERING Kërkon të punësojë Specialist

Plastike & AluminiOfrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.

Botuar më 15/01/2019