Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Konsulent/e imobiliar

CENTURY 21 PREMIUM si pjesë e kompanise Century 21 Albania, lider ne tregun imobiliar ne Shqiperi, po kerkon kandidate per

Kriteret

Kriteret e perzgjedhjes:- Eksperience ne shitje ne sektorin imobiliar, bankar dhe jo vetem- Integritet- Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese - Aftësi të mira për të punuar në grup- Arsim i larte- Njohuri te nje gjuhe te huaj- Njohuri te mira te Microsoft Office - Mosha mbi 25 vjecBenefitet e konsulentit imobiliar-Te ardhura mujore shume te mira nga 300 - 2000 eu-Trajnime profesionale brenda dhe jashte shtetit-Pune ne grup dhe mundesi rritje profesionale- Vete-menaxhim i kohes- Bonuse

Kontakte

Tiranë
info@c21premium.al
Email

Botuar më 15/08/2019